Estepona Golf

Estepona Golf er en 18 hullers skønt beliggende bane med super udsigt, og kun 4 km fra Estepona By. Banen er egnet for alle golfspillere uanset handicap og kan spilles uden byggy. En hyggelig restaurant med en fantastisk udsigt over middelhavet og med rimelige priser afslutter en herlig golfdag.
Banen er de sidste par år blevet alvorlig forbedret af de nye ejere, så greens og fairway er til at spille på, selv i heftig regn. Der er omklædningsfaciliteter og driving range. Proshoppen udlejer byggy og el. trolly.

Banen har yderst rimelige priser og det nok er nok den bane man får mest for pengene, og høj handicappere er meget begejstrede for denne bane.


Foråret 2020

30 dages ophold samt golf

  • Bolig + 15 x golf uden buggy: Priser fra 2.200€
  • Bolig + 10 x golf uden buggy: Priser fra 2.075€
  • Bolig + 5 x golf uden buggy: Priser fra 1.950€

Alle priser er inkluderet spansk moms

Priserne er afhængig af den type bolig man vælger og sæson – kontakt os for mere information og priser


Ankomst og afrejse

Udlevering af nøgler til lejlighed finder sted ved ankomst til destination.
Vore gæster bedes informere os om ankomsttidspunkt, hvis dette er efter kl. 20:00 anbefaler vi, at foretage en overnatning i Malaga.
Indkvartering i lejligheder kan ske efter kl.15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen skal fraflytning ske senest kl. 10:00

Lejlighederne

Det er gæstens forpligtigelse, at aflevere lejligheden i samme stand, som den blev modtaget. Hvis en lejlighed skulle blive ubeboelig under opholdet, vil en alternativ lejlighed blive stillet til rådighed.
Gæsten er erstatningspligtig for alle selvforvoldte skader på lejligheden eller dens inventar.
Skulle der under lejemålet opstå skader på lejligheden eller inventar, er gæsten forpligtet til straks, at underrette os om det.
Gæsten må under ingen omstændigheder selv arrangere eller selv udføre evt. reparation.
Alle andre omkostninger som vandforbrug og slut rengøring betales af os.

Golf

I den ønskede periode opnår gæsten gratis medlemskab af den valgte golfklub. Dette medlemskab giver rettighed til golf samt på Estepona Golfklub 10 % rabat i klubbens bar og restaurant (visse produkter undtaget).
Alle Tee-tider kan bookes direkte hos golfklubben, og vi anbefaler, at der bookes så tidligt som mulig for, at undgå, at der er optaget.
Det tilrådes, at have et bevis på officielt golfhandicap, da enkelte baner har restriktioner (28 for herrer, 36 for damer).

Ændringer:

Vi forbeholder os ret til at ændre medlemskabet på den bestilte golfklub til en anden, hvis omstændigheder uden for vores kontrol skulle gøre dette nødvendig.

Ansvar

Vi påtager os intet ansvar for de skader eller hændelser, som kunden måtte komme ud for under opholdet. Vi optræder udelukkende som arrangerende agent.